Ucuz VDS

Wiki Article

Standart Internet hosting hizmetlerinde nihai kullanıcıya sadece bir kontrol paneli verilmekte ve sunucu kontrolü kısıtlanmaktadır.

VDS Sanal sunucularımız üzerinde sağlamış olduğumuz Online hızı a thousand Mbps olarak belirlenmiştir.

MTA VDS hizmetlerinde Türkiye taraflı saldırılarda 40GB/s Yurt Dışı taraflı saldırılarda 2.7Tb/s'e kadar koruma sağlıyoruz. Müşteri Hizmetleri

Digital non-public server (VPS), fiziksel bir sunucunun sanallaştırma yazılımları ile birden çAlright sunucuya bölünerek kaynakları en verimli şekilde kullanmasını sağlayan yapıdır. Her VPS birbirinden bağımsız ve adanmış bir sunucu gibi çalışır

We offer the most popular on the internet video games with free of charge Anti-DDOS high-quality servers and Qualified assistance to our valued prospects.

Sizde vds satın almak istiyor ve hangi paketi alacağınızı bilmiyorsanız hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz. VDS Sunucu Aldığımda İçine Websitesi Kurulabilir mi?

Tüm vps sunucularımız, Türkiye'nin fiber Web merkezinde yer alan ve TIER III sertifikasına sahip veri merkezinde barındırılmaktadır.

Kurumsal ve yüksek kaynak gerektiren ucuz vds projeleriniz için yeni nesil donanımlardan oluşan vps serverlere sahip olun. Linux/Home windows işletim sistemlerinde ücretsiz plesk panel lisansı hediye edilerek tarafınıza anahtar teslim bir şekilde teslim edilmektedir.

Kullandığınız sunucular başka bir kullanıcı tarafından rahatsız edilemeyecek seviyede tutulmaktadır.

Sipariş verip ödeme tamamlandıkdan 2 saat içerisinde ucuz vds sunucunuz anahtar teslim bir bir şekilde tarafınıza teslim edilmektedir.

Net sitesi taşıma işlemi veya sunucu değiştirme işlemi sizing zor gelebilir. Teknik kavramlar ucuz vds ve dns yönlendirme gibi uğraştırıcı işlemlerle ucuz vds sizi uğraştırmıyoruz. Tüm taşıma işlemlerinizi gerçekleştirerek , dns ayarlarınızı sizin için ücretsiz yapılandırıyoruz.

MTA Sunucunuzu açarken hata ile karşılaşıyorsanız, MTA Sunucunuz için ucuz vds Awm Bilişim paketlerinden veya ekstralarından anında haberdar olmak istiyorsanız hemen Discord sunucumuza katılabilirsiniz.

Sunucuyu başlat butonu, sunucu yalnızca kapalıyken sistemde belirmektedir. Bu buton özelliği ile kapalı sunucu tekrar başlatılabilir.

Sunucularımızda kullanmış olduğumuz SSD diskler regular disklere oranla oldukça yüksek hızlara sahiptir. Kurumsal projeleriniz için SSD gibi yüksek hızlara sahip disk kullanmak projenizdeki alınan verimi oldukça arttırır.

Report this wiki page